Bijwonen RTL lijsttrekkersdebat 04-09-2012

Ik was gisterenavond zelf aanwezig bij het lijsttrekkersdebat in Carré. Ik wilde graag met eigen zintuigen ervaren hoe de politici zijn. Samsom begon goed door 2x het woord SAMEN te noemen. Helaas bleef het hier ook bij. De gewone burger die ik dagelijks spreek, wil horen dat er samen naar oplossingen worden gezocht om Nederland bewust weer op de rit te zetten. Dat de ene partij bij voorbaat de andere partij uitsluit kan niet. Om te tafel gaan zitten en overleggen en samen eruit zien te komen. Overal in Nederland zie je al dat mensen samen oplossingen proberen te zoeken voor de problemen en dat wordt dan zeker ook van degenen verwacht op wie wij moeten kunnen vertrouwen, de politiek.

Opvallend was dat Buma heel zenuwachtig was, hij kon zijn voeten niet stil houden en zijn handen ook niet. De laatst gestelde vraag aan Samsom over de vader van Maxima kon echt niet, totaal niet relevant nu, zonde van de zendtijd.

Ik hoop echt op wijsheid bij een volgend kabinet en dat er daadwerkelijk oplossingen gaan komen voor de burger. Er is ontzettend veel werk te doen op alle fronten en er is durf en leiderschap nodig. Een ministerie van Vrede, ministerie van Sport en ministerie van Handel zouden niet misstaan in Nederland.

Ik ben na dit debat nog niet overtuigd van samenwerkingen en oplossingen. Wie weet worden zij zich hier nog bewust van voor de verkiezingen op 12 september.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

FWHtK

Please type the text above: