Attractie na attractie…

Ik dacht de afgelopen tijd aan politieke kermis in ons land. Ik moet er echt niet aan denken dat er straks zoveel attracties op de kieslijst staan dat kiezen eigenlijk onmogelijk gaat worden. Laat staan dat er van deze versnipperingen dan nog een fatsoenlijk kabinet op het bordes gezet kan worden. Eigenlijk net de botsauto’s en ik zie alle partijen als botsauto’s en dan botst de een met de een en dan weer een tegen de ander aan. Nou ja een kermis met heel veel attracties is best leuk alleen is winst draaien dan bijna onbegonnen werk, of je moet een super attractie hebben die iedereen kiest. Wie gaat de superattractie worden in ons land bij de verkiezingen volgend jaar? Ik kreeg bijna de neiging om in een slachtofferrol te gaan duiken en een partij voor mensen met rood haar te gaan oprichten en pret. En om het dan nog even compleet te maken, ik wil met de Sint intocht een vrouwelijke Piet met rood haar. Wat een land zeg… heerlijk… Wie zijn toch die mensen die niets op hebben met Nederland en zoveel haat brengen? Lachen is zoveel leuker… en het zou leuk zijn om de lachspiegels weer eens terug te brengen in het land. Kan iedereen eerst even om zichzelf lachen alvorens een ander uit te lachen. Mijn hart brak toch weer even de afgelopen week toen iemand heel verdrietig tegen mij zei dat ze Zwarte Piet van ons gaan afpakken. Het verdriet van deze persoon was zo voelbaar en zij begreep het gewoon niet, ons volksfeestje. Ik denk zelf dat het ook in deze weer eens tijd gaat worden voor een landelijk referendum. En de uitslag is geldig en punt. Als het gezeik blijft aanhouden dan is er altijd nog het referendum… 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

s16wy

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>