Teddybeer op de stoel…

In de wereld gaat alles door en zo ook in mijn eigen leven. Ik ben toch wel nuchter wat heel veel dingen betreft in de wereld. Trump president in wording en men vraagt om mijn mening… Al zit er een teddybeer op die stoel, het is aan alle mensen zelf om iets van de wereld te maken, aldus ikke. En ja ik vind het een mooie tijd om in te leven met alle veranderingen. Ja maar Ing, dat meen je niet. Echt wel… als je de geschiedenis bekijkt zijn veranderingen altijd gegaan met lawaai en rumoer en dus waar hebben we het over… Straal je liefde uit dan krijg je liefde en straal je haat uit dan krijg je haat, zucht, zo oud als de weg naar Zwijndrecht. Ja ik was even in Zwijndrecht en wij besloten toch om de intocht van Sint en Piet aan ons voorbij te laten gaan in Maassluis. Ik vroeg mij wel af of het niet eens tijd gaat worden voor de biogas Piet, de windmolen Piet, de elektrisch aangedreven Piet, de groene stroom Piet, de kolencentrale Piet, de smog Piet enzovoorts. Het zou nog zoveel leuker kunnen op deze gekke wereld. Je zou toch ook kunnen zeggen dat Piet zwart is vanwege de smog in de lucht? In de dorpen was Piet meest zwart en we zijn dus nog lang niet af van al het gezeur omtrent het kinderfeest. De politiek in eigen land blijft ook echt genieten. Ik dacht gisteren een voorstelling vanuit de oude doos te zien van Mini en Maxi… Het waren gewoon Didi en Lodi die een leuke avond verzorgden in Den Haag. Mijn vriendin dacht aan De Mounties en wij lagen dubbel… Ja het gaat fantastisch met mij en de wereld.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

tPZj9T

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>