Rock in de spijkerbroek…

Vakantie, lachen, een beetje dansen, sjansen, boeken lezen, schrijven en nog veel meer. Na Spanje stond er nog iets leuks voor mij op de notenbalk. Wij gingen met z’n drietjes naar het concertgebouw in Amsterdam. Een andere vriendin vroeg aan mij, je gaat toch zeker niet in spijkerbroek? De foto van de dirigent in…spijkerbroek ging de volgende dag naar haar toe… Rock De Opera werd Rock In De Spijkerbroek. Kruistocht door Amsterdam in spijkerbroek. Ik was nog nooit in het concertgebouw geweest en dan is het bijzonder. Er waren nog meer mensen voor de eerste keer in het concertgebouw. En er waren veel mensen in spijkerbroek… Het Praags Philharmonisch Orkest speelde prachtig of heet zoiets, musiceerde prachtig? De basgitarist was gaaf en een van de drie zangeressen zong prachtig en de andere zangeressen waren beter dan mijn valse gezangpersoontje. Het mooiste was het als iedereen zijn mond hield. Misschien eens een keer een concert zien te vinden met alleen muziek en pas geklap op het einde van de voorstelling? Het was echt een bijzonder concert en er kwamen hits voorbij van Queen tot aan Pink Floyd. Ik deed een paar keer mijn ogen dicht en dan hoorde ik de verschillende instrumenten nog beter. Na afloop gezellig nog een borrel gedronken op het terras om de hoek en de bitterballen waren daar erg lekker. Een vakantie zonder patat of bitterballen is zo niet leuk. Mijn vriendinnen kregen kippenvel van de muziek en ik kreeg kippenvel van de parkeergarage. Na het betalen ging de slagboom automatisch open, kippenvel. De ziekte van big brother is watching you is al onbehandelbaar, geen sleepnet referendum kan daar nog tegenop…het initiatief is wel mooi.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

uH1sqT

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>