Huh huh??

Dit land is echt af, alles is opgelost en er zijn geen Voedselbanken meer en iedereen heeft een huis en kan lekker leven zonder schulden en dus was het gisteren rokjesdag. Rokjes met peren vergelijken en toch… Rokjesdag is de eerste echte lekkere lentedag in Nederland. Ik ging lekker in mijn lange broek naar het strand, genieten. Ik vroeg aan mijn reismattie of zij koffie met koek of thee met snoeptomaatjes in de rugtas wilde hebben? Ja, dingen kunnen snel veranderen zo door de winter heen. Normaal gaat er een spel mee naar het strand maar nu even niet, ik wacht even af welke spellen nog mogen, we willen niet voor joker zitten op het strand natuurlijk. Alle veranderingen zijn bijna niet meer bij te benen. Ik vulde laatst per ongeluk op een formulier bij land, betuttelland in. Nou, de boel de boel even gelaten en nog even snel naar de supermarkt gegaan voor het strandbezoek en huh?…geen caissière meer? Wie zegt er nu tegen ons, een fijne dag en veel plezier op het strand? Bij een van de stranden aangekomen was de aardige man in het hokje bij de slagboom verdwenen. Huh huh?? Wie zegt er nu daar tegen ons en de andere mensen, een fijne dag en geniet? Er was nu een onpersoonlijk apparaat geplaatst om te betalen met contant geld. Het was best hilarisch want weinig mensen hadden contant klein geld in de strandtas… Er komt nog een pinautomaat ook binnenkort, hoera! Waar mensen niet meer communiceren verdwijnt de gezelligheid, de spreuk van deze mooie lentedag. Het was een geweldige dag aan het strand en lekker met de benenwagen over het strand gelopen en heerlijk in de zon gelegen. Het was een heerlijke geniet dag!