Beetje saai toch wel…

Ik kan echt geen boom meer zien, zucht. Waar gaan we heen wandelen? Waar gaan we heen fietsen? Ga weg allemaal, ik wil weer meer zien, klaar mee. Mijn reismattie was jarig en ik had een cadeautasje gemaakt met daarin natuurlijk een door mij zelf gemaakt mondkapje. Ik zet met textielstiften teksten die mensen vaak gebruiken op de mondkapjes en die van haar had dan ook de tekst, nooit een saaie dag… Dient wel gezegd te worden dat zij het nu ook een beetje saai begint te vinden allemaal. We gingen wandelen in het bos en daar rook het naar uien en prei, het was een witte wereld met mooie bodembedekkers. Daslook, door mij omgedoopt tot das leuk. Met een andere vriendin een stukje gefietst en koffie meegenomen voor onderweg en ik ben nu ook in het bezit van een eigen plasfles en heul veul pret. We kunnen onderweg onze dorsten lessen want we hebben nu plasflessen, de spreuk van deze week. Voor veel dingen is een oplossing. Over bomen gesproken, door alle corona updates en alle uitzonderingen zijn de veranderingen en regels door het coronabos voor mij al vaak niet meer te zien. Ik ben het spoor in het coronaspoorboekje allang kwijt en pret. Doe gewoon voorzichtig is mijn lijfspreuk. Ik had de corona versoepel situatie besproken met mijn vader en hij ging heel blij weer zelf naar de bakker. Is het te druk dan omdraaien en een andere keer weer gaan, zo makkelijk is het. De volgende dag had hij de smaak al te pakken gekregen en hoppa naar het tuincentrum, kortom mijn oude vader is blij.  Mijn broer en schone zus mogen als zij zelf willen ook weer op bezoek komen en zo komt er een klein beetje verandering in de zorgtent hier. Ik vind het persoonlijk wel prettig dat handen schudden en de twee of drie verjaardagszoenen over zijn en pret, houden zo wat mij betreft. Het blijft een rare tijd en ik red mijzelf nog aardig. Ik las een nog een best wel vermakelijk boek, Het Rosie Project van Graeme Simsion. Het boek had heel wat handvatten voor mijn eigen relatie en heul veul pret. En verder, we staan pas aan het begin van alle grote veranderingen, denk ik. De impact van het hele corona gebeuren voor de komende jaren gaat gigantisch worden, bewust van