En weer twee dagen om..

Ik was vandaag even boodschappen aan het doen en het was veel drukker dan normaal. De mensen nemen meer mee, aldus de kassamedewerkster. En toen ik buiten kwam bij mijn auto rende er iemand hard langs mij heen en deze persoon had misschien ook meer meegenomen dan de bedoeling was? Ik dacht eerst nog, nou die kan hard rennen… De achtervolging op deze persoon werd werd ingezet en ik begreep later dat er een aanhouding was verricht, het zijn rare tijden. Het is ook onlogisch voor heul veul mensen dat de landen om ons heen steeds meer verbieden qua corona en dat hier heul veul nog wel mag. Ja en dan is het ook legaal om naar een museum te gaan volgens de routekaart. Ik was gisteren met mijn reismattie nog even naar het Singer Museum in Laren geweest. We waren er daar zo klaar mee en pret. Er stond een boom in Laren dorp met prachtige herfstkleuren en deze was mooier dan alles in het museum bij elkaar en pret. Ik vond alleen de schilderijen van Ferdinand Hart Nibbrig mooi en waarom denk ik bij Nibbrig nou weer aan Nibb it chips? Het schilderij Gezicht op het dorp Zoutelande was de mooiste. We hebben nog een klein rondje door Laren gelopen. En richting huis nog een rondje door een tuincentrum gelopen en een mini nep kerstboomje met lampjes voor mijn vader of moeder meegenomen, kerstboom hamsteren voor ouderen en pret. Ik zie trouwens best wel veel mensen met het gezichtskapje onder hun neus lopen, heb ik iets gemist? Is de modetrend voor de winter om de neus vrij te laten? Het kan natuurlijk ook dat mensen het benauwend vinden. Ja ik bekijk het vanuit meerdere gezichtshoeken. Het zijn rare tijden en weer twee dagen om…