Rot wakker worden…

Ik bezit nog steeds niet veel spullen en in het coronajaar gingen daar ook nog eens een keer de meeste uitjes vanaf. We hebben een voucherpot en pret en het is een werk hoor om alles bij te houden. Ik kijk dan altijd naar wat er dan nog wel kan of mogelijk is… En toch is het dan rot wakker worden vanmorgen zo zonder kabinet. Zeg maar een van de weinige dingen die er nog wel waren in het leven… ook ter ziele gegaan. En niet door corona maar door de toeslagenaffaire en terecht en punt en door. De h is van hervormen van het toeslagensysteem. En zoals mijn reismattie reageerde op het vallen van het kabinet, gelukkig hebben we elkaar nog en heul veul pret. Nog een goed ding in het nieuwe jaar, meer humor zoeken en meer muziek luisteren. Ik was het vorige weekend een nachtje uit logeren geweest bij mijn reismattie, we hadden zoveel om bij te kletsten dat het niet ging lukken in een middag en avond en pret. Een avondklok is ook zoooo niets voor ons en pret. De volgende ochtend was het heerlijk weer en een mooie wandeling gemaakt door haar dorp. Het was jammer dat er geen sneeuw lag. Er komt vandaag als het goed is wel sneeuw, hoera!