Warme, regenachtige prikdag…

Wat een dag, vanmorgen in de stromende regen naar mijn werk. En op mijn werk met deze warmte mensen verzorgen en mensen douchen met mijn mondkapje op, zucht en zweet. Ik had in het begin van de coronatijd geen mondkapje en toen was het ook weer niet goed. Tja, ik zeur soms heel wat af als zeurdoos. Er is in Nederland trouwens een echt mondkapjesschandaal… Er zijn misschien ergens nog wat stichtingen of bedrijven of brievenbusfirma’s die airco’s kunnen schenken aan de zorg in ons land? Of vaccinaties brengen in landen die nog echt arm zijn? Bij genoeg is geld er om te laten rollen, toch? Ik las gisteren over personeelstekort in de horeca en ook bij ons in de zorg zijn er nog steeds mensen tekort. Het werk is verder leuk en er blijken een paar collega’s gelukkig humor te hebben. En na mijn werk vandaag hup door naar de vaccinatielocatie in een heule grote hal. Ik mocht vanwege eerdere allergische reacties op medicatie een half uur blijven zitten na de vaccinatie. En dan is het toch allemaal wel weer prima geregeld hoor in Nederland. De ontvangst was prima en zo zag ik dat alle mensen hun eigen taak hadden en het goed verliep, van verkeersregelaar tot arts en van prikdame tot EHBO dame en alle andere mensen. Ik ben trouwens nog niemand op mijn werk tegengekomen die denkt dat corona over is en in mijn omgeving ook niet. Het gaat voorlopig deel uitmaken van ons leven is een betere zin. Wel gewoon doorgaan met zijn allen en accepteren dat er heul veul gewoon nog niet bekend is over hoe het verder gaat allemaal. Zoiets noemde ik al voor corona gewoon, zo is het leven… Teleurstellingen maken ook deel uit van mijn leven, zo ook de afgelopen week, Legoland in Scheveningen. Punt een dacht ik, maak eerst een ontwerp van LEGO alvorens eerst een stabiel kelderdek te gaan bouwen en pret. En ten tweede moet ik nu een kind zoeken om mee te gaan naar Legoland want een volwassen persoon mag niet alleen naar binnen. Mijn ex oppaskind mag nog net met mij mee qua leeftijd. Er zijn natuurlijk belangrijkere teleurstellingen, ik wilde deze toch even kwijt. Mag ik trouwens wel naar binnen met iemand met het verstandelijk vermogen van een kind? Vragen en vragen en pret. Nu nog even weg met de boven de 25 graden temperaturen dan gaat het met mij alweer een stuk beter.