Proost op deze mooie dag…

Ik was vandaag rustig aan de boel wat aan het uitzoeken op mijn zolder. De hoogste tijd om weer wat spullen weg te doen om alles op weinig spullen te houden. Ik had vorige week al een paar boeken naar de Kringloopwinkel gebracht en ik zat nu op de vloer de paar muziek Cd’s eens te bekijken en er was er maar een die weg moest, LA The Voices met Gordon. Iets met in een ander leven, ik believe er niet meer in en pret. ABBA met Just a Notion is op dit moment mijn favoriet, zo mooi! Ik was nog jong in de tijd van de oude ABBA en heb ze toen niet bewust meegemaakt. Dvd’s ook uitgezocht en er alleen een paar uit nostalgie gehouden, ik kijk toch geen Dvd’s meer. Welke gehouden dan? Nou vooruit, The Green Mile, Intouchables, War of the Worlds, Sjakie en de Chocoladefabriek, AVATAR, Bambi, Wickie de Viking, Pirates of the Caribbean 3x, Oorlogswinter, Zwartboek, The Hobbnit 2x en klaar en door. Jan uit Zwolle zou zeggen, voor de hoesjes Ing, voor de hoesje bewaren en pret. Het slaat eigenlijk nergens op om ze te bewaren. Ik ben er gewoon nog niet klaar voor om ze zelf weg te doen. Ik ben bijna weer bij met het opruimen en ik haal veel dingen ook weer bij de Kringloopwinkel, niet alles. Het leukste van vandaag was een oude tante die wat warrig aan het worden is. Zij belde met mijn vader en feliciteerde hem met de trouwdag van zijn dochter… Ik ben al acht jaar gescheiden en heul heul veul pret. Wij noemden het een Henk Krolletje vandaag, heb echt onder tafel gelegen van het lachen en ik niet alleen. Werk toch alsjeblieft de verjaardagskalenders eens bij…

Eén gedachte over “Proost op deze mooie dag…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2uEtvy

Please type the text above: