IJsvrij

Even een nieuw klein berichtje op zondag want ik heb een beetje ijsvrij. Gisteren lekker uit eten geweest met een leuke meid met humor bij de Japanner. Erg gelachen samen en dat is een van de belangrijkste dingen in het leven, lachen! Ook dat niet alles om geld draait maar dat de rest in het leven belangrijker is. Bewust worden van.

Afgelopen vrijdag was er weer een inhoudelijke behandeling van de zaak Erwin Lensink. Vorig jaar november kwam hij op vrije voeten. Nu is er in hoger beroep, behandeling in een psychiatrisch ziekenhuis geƫist. En dit alles speelt al vanaf 2010 toen hij een waxinelichthouder tegen de Gouden Koets gooide. Mensen die ik spreek, verbazen zich erover dat deze zaak nog steeds loopt. In Haren mag je een heel dorp slopen en krijg je via snelrecht een geldboete. Mensen snappen er bewust geen hout meer van. Opvallend dat publicist Micha Kat werd gearresteerd na afloop van de zitting. Inmiddels is hij weer op vrije voeten.

Verder lekker bewust worden vandaag dat er ijs ligt en dat er geschaatst kan worden op de schaatsbanen. Kan nog net vandaag want er komt weer sneeuw aan. En je hoeft geen ijsmeester te zijn, om te bedenken dat dit slecht is voor het ijs. Tegenwoordig zakken ook ijsmeesters wel eens door het ijs en dat is dan ook wel weer humor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

NjuNy

Please type the text above: