Besmettingsgevaar: de euro griep

Er is een nieuwe griepvariant opgedoken: de euro griep. De griep is nu officieel uitgebroken in Cyprus en kan zomaar overslaan naar andere euro landen. Er is nog geen sprake van een pandemie. De oorzaak van deze nieuwe griep is de euro besmetting. De griep komt, voor zover wij bewust hebben kunnen navragen, dan ook alleen in eurolanden voor.

Voor deze nieuwe griep variant maakt het niet uit of je wit of zwart geld door je handen laat gaan. En munten of biljetten, het is niet wetenschappelijk bewezen van welk betaalmiddel nou die griep ontstaat. Waar kunnen we ons tegen deze griep vaccineren? En krijg je ook een polsbandje als je dat doet?

De euro griep verschijnselen op een rijtje: *Niet meer in staat om naar de pinautomaat te lopen. *Geen voedsel kunnen binnen houden, als je nog voedsel had. *Als je niest dan gaat het dak er bijna af, als je nog een huis hebt met een dak. *Pijn in de kont bij mannen, van de druk in de achterzak van de lege portemonnee. *Koortsdromen waarin euromunten de aanval op je openen. *Koude rillingen omdat je de kachel niet meer kunt laten branden. Als je meerdere van deze verschijnselen hebt, dan heb je waarschijnlijk de euro griep.

Hoe te herstellen van deze euro griep? Onder de enige deken in huis kruipen en wachten tot het virus weg is. De tweede en laatste optie is, om naar Den Haag te gaan voor een financiƫle injectie. Vooraf goed informeren voordat je op reis gaat naar Den Haag, want deze vaccins zijn schaars en worden meestal eerst aan het buitenland verstrekt. En informeer goed bij je zorgverzekeraar of deze injectie gedekt wordt.

Tot zover de berichtgeving over de euro griep.

Cyprus zei bewust: nee! En dus gaan we vandaag weer een spannende dag tegemoet. Ze zoeken zo’n 5,7 miljard euro. Ga wat voetbalclubs langs en je hebt de Russen met geld zo gevonden. Transfer zo gemaakt.

Fijne dag, hatsjie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Q4Oln

Please type the text above: