Het was maar een grapje

Vandaag is het 1 april en het zou goed nieuws zijn als Kim Jog Un even op de televisie zou verschijnen, om te zeggen dat alles van de afgelopen week een grapje was. Dat de beelden op de televisie een andere man in een pak lieten zien. Iemand die hem aan het nadoen was, soort van De TV Kantine. Dat vrede bewust belangrijker is dan een kernwapen.

Het zou ook mooi zijn als alle mensen die aanwezig waren bij de eerste teams van SES Langenboom en FC Schadewijk Oss, de grap van voetbal gaan inzien. Een grote vechtpartij past niet bij een spelletje voetbal. Die respect acties, die waren niet als grap bedoeld maar als een bewust leermomentje.

Een jongeman is in het natuurhistorisch museum in Parijs opgepakt. Met een kettingzaag heeft hij de slagtand van een olifant afgezaagd. De grap was dat de kettingzaag zoveel lawaai gaf dat het geluid hem heeft verraden. Ik zou zo graag eens het psychiatrisch rapport zien van deze jongeman, zomaar voor de grap.

Het noodlijdende Cyprus heeft de oplossing gevonden om de banken overeind te houden. We openen een casino! Mocht er nog een normale Cyprioot zijn met wat geld over, dan maken we hem gokverslaafd en pakken we alsnog al zijn geld af. Dit moet toch ook een grap zijn?

Gelukkig is er nu wel een levende potvis aangespoeld op de Nederlandse kust.  Al vrij snel is het beest overgebracht naar het Dolfinarium in Harderwijk. Pfff, anders konden we hier de paasdagen weer over gaan grappen.

De ganzen zien de grap er ook niet van in om naar Groenland te vliegen. Het is nog te koud daar.

Afijn, de wereld ziet er een stuk leuker uit als we allemaal wat meer gaan lachen. Dus probeer bewust eens of je kunt lachen vandaag. Lachen moet je leren en schreien komt vanzelf!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

n99i

Please type the text above: