Mannen komen van Mars?

Twee dagen lang had ik twee mannen om mij heen. Even was ik de Marsbewoner die zich terug trok en zij van Venus gingen praten. Gooit wel de hele stelling omver. Zodra je maar begrijpt dat je soms niets van elkaar begrijpt, dan kom je er samen wel uit. Bewust worden van.

En over buitenaards leven gesproken, ik las iets over een bijna botsing van een vliegtuig met een UFO? De bemanning zag en onbekend object wat niet op de radar te zien was. In december 2012, bij de Schotse stad Glasgow. Schotland heeft ook al zijn Monster van Loch Ness in een meer. Zal dit monster vleugels hebben gekregen en zijn gaan vliegen? We zullen het niet weten.

Om weer even met beide benen in de werkelijkheid te komen, de protesten op de Dag van de Arbeid wereldwijd. Zo opvallend dat wij in Nederland er niet massaal aan mee deden. Waarom niet? Wij hebben het over het algemeen nog te goed hier in Nederland. De mensen die het niet goed hebben, die zijn te druk met hun eigen situatie.

Neem bijvoorbeeld eens naar Griekenland en Spanje, daar hebben de mensen het pas echt moeilijk nu. En dan noem ik nog niet eens Syriƫ. Vooralsnog mogen wij bewust blij zijn dat wij in dit landje wonen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KrTyZ

Please type the text above: