Superdieren plaatjes sparen bij de supermarkt

-Schreven mensen vroeger met kuifveren van de secretarisvogel? Antwoord: nee, met ganzenveren.

-Waar of niet waar? Alle clownviskinderen zijn jongens? Antwoord: waar.

Dit zijn twee leerzame vragen die op de superdieren plaatjes staan van een van de grootste supermarktketens. Leerzaam en niets mis mee. Nu heb ik bewust de boel eens waargenomen bij zo’n supermarkt en dit wil ik toch wel even met jullie delen.

Een medewerkster kwam naar de buitendeur van de supermarkt en verzocht alle kinderen (zo’n 20) om achter het door de supermarkt geplaatste hek te gaan staan. Volgens de medewerkster konden anders de mensen niet meer naar binnen en hadden zij overlast van de kinderen. Ook het opruimen van de troep op straat bij het hek na sluitingstijd, werd door deze medewerkster als hinderlijk ervaren.

Een ouder echtpaar zonder kinderen, maakte nog de opmerking: “je laat als ouder je kind toch niet buiten staan om plaatjes te vragen?”

Als ik mijn eigen plaatjes mocht maken zou ik hierop de volgende vragen neerzetten:

-Welk kind durft aan mij plaatjes te vragen, zonder achter het hek te gaan staan? Antwoord: het kind met lef en die van het bestaande pad afwijkt.

-Van wie is het idee afkomstig van de actie met de superdieren plaatjes? Antwoord: van de supermarkt.

-Wie zorgt dan ook dat het voltallige personeel achter de actie staat? Antwoord: de bedrijfsleider.

-Wie ruimt dan ook met een glimlach de troep van die plaatjes op straat weer op? Antwoord: het personeel van de supermarkt.

-Als je het als personeel niet met de actie eens bent, waar laat je dit dan weten? Antwoord: bij de chef of bijĀ het hoofdkantoor.

-Wat is beter voor ouders, de ballenbak bij een meubelfirma of het hek bij de supermarkt? Antwoord: het hek, want bij de supermarkt kom je bijna dagelijks.

-Wanneer kunnen we de eerste rechtszaak verwachten van overlast door hangkinderen voor een supermarkt? Antwoord: zal niet lang meer duren.

En zo kan ik nog wel even doorgaan…….

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Q710lM

Please type the text above: