De dag die niet meer kan

Aanstaande maandag is het Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Zo’n dag kan alleen bedacht zijn door een psycholoog, is nog waar ook. Gelukkig zetten veel mensen deze dag om met vrolijkheid en terecht. Zo is het in Hoofddorp de samen breien dag, geweldig. Gewoon allemaal truien met smileys breien en weg depressie. Voor mij een reden om maandag extra vrolijk te gaan doen, gewoon omdat het leuk is…

De dag dat de mensen niet meer konden, dat waren er voor wat mensen, heel veel de afgelopen week. Ik had er een dagtaak aan en de nacht heb ik benut voor de leukere dingen. Nog nooit heb ik in een week tijd, zoveel huilende mensen om mij heen gehad. Hoe kan het toch dat de mensen het niet meer zien zitten? De weg volledig kwijt en zoekende naar de juiste weg. Liefdesverdriet, besef dat geld niet gelukkig maakt, geen geld, schulden, vechtscheidingen, teveel moeten en ga zo maar door. Ik en anderen hebben alle zeilen bijgezet om de mensen weer vrolijk te maken. Een arm om iemand heen slaan kan al genoeg zijn, een luisterend oor. Wat vooral opvalt is dat mensen van rond de 30 jaar en ouder opeens niet meer gelukkig zijn met hun kwaliteit van leven. De huidige omwenteling zal daar zeker een rol in spelen.

Mens durf te leven, ik vind het een geweldige songtekst. Zeg ’t vooral voort en zing t’ vooral voort.

De kwaliteit van leven wordt mede bepaalt door liefde. Wees niet al te somber als je liefde niet beantwoord wordt, er zijn genoeg mensen op de wereld en er zit er vast wel eentje voor jou tussen. En zo niet, be happy! Maak er wat van!

Zo, dat wilde ik zelf even kwijt, heel bewust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8wXv

Please type the text above: