Even kort

Leef bewust in het hier en nu en dus even een kort berichtje vandaag. Mijn bericht van gisteren kom ik later in de week nog even op terug, prioriteiten. Een wonderlijke wereld en een wonderlijk weekend. Ik werd weggerukt uit mijn wiskundige berekeningen om te gaan ontspannen, ha ha. Denken en lezen is voor mij ook ontspanning, schijnt moeilijk te begrijpen te zijn. Afijn, heerlijk ontspannen, gedanst en gelachen. Ik kreeg de column van Youp aangereikt door iemand en hier ga ik echt niet overheen komen. Echt geweldig geschreven. Het ging over de kosten van honderdduizend euro voor het veranderen van het logo van de gemeente Amsterdam. En als je dan ziet wat er is verandert dan zakt je broek of rok echt af. Wij hebben er lol om gehad en dat is ook belangrijk, Amsterdamse humor of zoiets.

We zijn echt volkomen doorgedraaid in dit land en in de wereld. Gelukkig wel goud en wat andere medailles bij de Olympische Spelen en dat is ook weer vrolijk nieuws. IJzersterk was ook Buitenhof, een televisieprogramma, erg om gelachen.

Ik heb een drukke week voor de boeg en maak het niet te lang vandaag. Een ding wil ik nog wel doen. Ik wil alle mensen van over heel de wereld bedanken voor de reacties. Ik lees alles en zeg: thank you! Mijn dank gaat vooral uit naar de mensen in Canada en wie weet kom ik nog eens jullie kant op. Je weet het nooit!

Van het weekend hadden we het over boosheid en dat de oorzaken vaak frustraties en machteloosheid zijn. Probeer toch ondanks alle boosheid over alles in de wereld en in je leven, te genieten, lachen en te leven… er is altijd hoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fkpx

Please type the text above: