Het kijkt lekker

Het voetbal gaat goed daar in Brazilië. De bevolking van Brazilië is weer even naar de achtergrond verdwenen en er is alleen nog maar hiep hiep oranje stemming. Je zal maar steward zijn tijdens zo’n wedstrijd. In een stoeltje met je rug naar het veld toe en al die supporters bekijken. Ook dan hoef je de eerstkomende tijd niet meer naar een theater. Misschien kun je als Braziliaan nog wat ideeën opdoen voor het carnaval. Zelfs toen er een strafschop werd genomen draaide een staande steward zich niet om, hart voor zijn werk. Hij kon misschien nog een glimp van de strafschop opvangen op een televisiescherm in het stadion? Een paar Nederlandse spelers hebben polsbandjes met de vermiste Nederlandse meisjes erop. Speelt er iemand met de namen van de omgekomen stadionbouwers op polsbandjes? Afijn, we zijn weer happy allemaal!

Even terug naar eigen land. Er zijn mensen die denken dat door de invloed van geloof, de naaktrecreatie en de sauna hun langste tijd hebben gehad. Ik zie dat zelf niet zo somber in, zolang je elkaar allemaal in de waarde laat is er niets aan de hand. Ik was laatst nog op het strand met iemand die naakt de zee indook. Als dat goed voelt en happy maakt, gewoon doen. Ik zal de laatste zijn om hierover te oordelen. Ik loop liever in bikini en dat is toch ook goed. Het is voor mij zeker goed vanwege de bescherming tegen de zon. In de sport gaan er veel mannen met onderbroek aan onder de douche, mooi toch, als zij daar happy van worden. Respect, over en weer en dat zou iedereen kunnen uitdragen.

Toch is er nog wel een bijkomend voordeel van het voetbal. Met het voetbal zijn er ook mooie mannen om naar te kijken. De armen en tatoeages van Nigel de Jong, kijken toch wel lekker. En bij Portugal huppelt ook wel wat leuks in het veld rond om naar te kijken. Uiterlijk is niet belangrijk en ik kijk er altijd dwars doorheen, het gaat echt wel om iemands innerlijk. En toch kijkt het erg lekker zo’n voetbalpartijtje…lol!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

en4y3

Please type the text above: