Da Doo Ron Ron, snappen en flitspalen

Da Doo Ron Ron, oude hit uit 1963 van The Crystals. Ook de Rolling Stone’s hadden veel succes met dit nummer.

Gisterenavond heb ik dit nummer als zangles gehad. Ik was op bezoek bij soulkoor      D-F!NE. Allemaal enthousiaste vrouwen die de Soul & Motown muziek een warm hart toedragen. De dirigente is Julia Scepanovic. De vaste kern van het koor bestaat uit ongeveer 30 vrouwen. Ik heb even een paar zangoefeningen meegedaan. Bewust worden van je ademhaling, vanuit je middenrif. En de vibratie moet je in je neus voelen. Nou, ik ben er snel weer mee gestopt want een kraai zingt nog beter. Soms kun je dingen beter laten. Of zingen waar niemand je hoort. Vooral doen waar je goed in bent en waar je plezier in hebt. Gelukkig kon de rest wel zingen en het klonk werkelijk prachtig! Het koor kan zingen en dansen tegelijk, maar daar zijn het dan ook vrouwen voor! Dus kun je zingen en swingen, ze kunnen nieuwe leden gebruiken.

http://www.soulkoor.nl/

Is de politiek ook al uitgezongen?   

Bewust waargenomen om mij heen.

Snap ik het nog?

Snap jij het nog?

Snapt hij/zij het nog?

Snappen wij het nog?

Snappen jullie het nog?

Snappen zij het zelf nog in Den Haag?

 Gaan onze flitspalen naar Turkije? 

Er was bij ons thuis weer eens post uit Leeuwarden. Trajectcontrole A2, je mocht 100 km rijden en de auto ging  zomaar 110 km. De boete is terecht want te hard rijden mag niet. Vroeger had je nog wel eens zo’n ouderwetse flitspaal, maar die zijn verkocht aan Turkije. Rutte is goed bezig in Turkije met het binnen harken van bedrijfsorders.

Ik heb wel een idee voor Turkije. Zet de flitspalen aan de grens en flits elke vluchteling die vanuit Syrië komt. Tel alle vluchtelingen bij elkaar op en zo heb je een goed beeld van het aantal vluchtelingen. Ga hier vervolgens bewust wereldwijd de aandacht voor vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1UdNE

Please type the text above: