Dag van nationale rouw

Vandaag is het een dag van nationale rouw in Nederland.

Rond 15:55 uur zullen verschillende kerkklokken in het land vijf minuten lang geluid worden. De vlaggen mogen halfstok. Zodra de vliegtuigen om 16:00 uur zijn geland met de lichamen van de slachtoffers, volgen een trompetsignaal en een minuut stilte.

Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegtuigramp in de Oekraïne is er vanavond een witte stille tocht vanaf De Dam in Amsterdam.

Stil omdat woorden tekort schieten voor zoveel menselijk leed.

Stil…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

RQZX

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>