Nieuws gemist?

Er zijn dus mensen die terugkomen van vakantie en zonder nieuws een vakantie hebben gehouden. Deze mensen schrikken zich alsnog een hoedje bij het vernemen van wat er allemaal deze zomer ons landje heeft bezig gehouden. De komkommer was ver te zoeken de afgelopen maanden. Bij het zien van de beelden van de lijkwagens met de slachtoffers in Nederland besef je pas echt weer dat je vakantie om is. De onderzoekers komen binnenkort terug van de rampplek want het is daar niet meer veilig, voor zover het er al veilig was. Ik vind dat al die onderzoekers ook een onthaal verdienen op een luchthaven met hoogwaardigheidsbekleders en familie. Allemaal een lintje en het volkslied. Ook een toespraakje voor iedereen achter de schermen en voor de journalisten daar, hoedjes af. En nu alle feiten op een rij gaan zetten om zo dicht mogelijk bij de waarheid te komen, stap twee.

En voor alle mensen die terug komen van vakantie en zich niet lekker voelen, wees je ervan bewust dat je geen Ebola hebt meegebracht vanuit de verre landen. Als iets de komkommertijd nog meer kan opheffen dan zou Ebola in Nederland de topper zijn. Er was net vastgesteld dat dementie doodsoorzaak nummer een zou gaan worden voor de toekomst dus laten we dat vooral zo houden. Toch is het heel zorgelijk allemaal maar ook verklaarbaar, we zijn met zoveel mensen dat het een wonder mag zijn dat er niet eerder meer epidemieën zijn uitgebroken. Vroeger zag je het ook, waar veel mensen op elkaars lip zaten daar braken de epidemieën uit.

En er komt per dag wel ergens een conflict, oorlog of natuurramp bij, bewust triest. Nu hebben we ook de officiële handelsoorlog met Rusland, oude tijden herleven…  Goede tijden voor de Voedselbanken in Nederland want alles kan rechtstreeks daar heen, laat die vrachtwagens maar komen met dank aan Rusland. Zal het dan toch gaan gebeuren dat Rusland ons land van de honger gaat redden? Waren we net allemaal zelfvoorzienend in ons moestuintje aan het werk en kunnen we de hark weer aan de kant zetten.

Gelukkig worden er steeds meer uitvindingen gedaan om het leven te verlengen en om het leven te verbeteren. Nu nog de grootste uitvinding doen, de uitvinding die bewust de wereld kan redden van de ondergang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CGcMt

Please type the text above: