Een lach van oor tot oor

Een lach van oor tot oor op deze dag. Echt geweldig hoe iedereen meehelpt om de Voedselbank van voedsel te voorzien. En ach er komt in deze dagen ook nog wel wat ander non food spul binnen, we nemen het aan, onder het mom van een feest voor iedereen. Ik krijg zelfs hulp vanuit Zwolle, helemaal goed jongens en meisjes, inzamelen die spullen, love you! PEC Zwolle doet zelfs mee en morgen op vrijdag 19 december vindt er bij het IJsseldelta stadion een grote inzamelingsactie plaats voor de Voedselbank, geweldig!. Laat het hele land voedsel krijgen! Vandaag bij onze Voedselbank konden wij het bijna niet meer aan en wat een blijdschap als je dan ziet en hoort hoe blij de mensen met alles zijn! Vandaag hadden wij voor iedereen een Jumbo doos, die van de reclame boodschap waar zoveel commentaar op was. Nou wij en de mensen hadden geen commentaar, heel erg mooi is onze boodschap. We moesten de dozen wel openmaken omdat we geen kratten kregen deze week, zo hebben we de dozen bijgevuld met andere spullen zodat ze echt niet meer dicht konden. Iemand kwam ook nog tandenborstels, douche en deodorant brengen en nog wat spullen, ook over van een andere actie voor daklozen. Een school had kratten vol met voedsel ingezameld en ook deze spullen werden er weer bijgestopt.

Wij hebben voor volgende week een overwerkavond in de planning staan want op de uitgifte dag kunnen we het anders niet verwerken, gezellig met het hele team, samen bewust bezig zijn. Ook in onze gemeente komen er inzameling plaatsten waar mensen hun kerstpakket heen kunnen brengen voor de Voedselbank. Vandaag ook nog even een praatje gemaakt met een verkoper van de Amsterdamse Straatkrant en ook hij kwam de feestdagen wel door, goed om te weten. Er zijn ontzettend veel mensen die andere mensen helpen en ik word daar echt heel blij van! Als je deze kerstdagen alleen bent dan doe je dit echt bewust. Overal zijn vieringen en etentjes voor mensen die alleen zijn en er zijn ook heel veel mensen die gewoon mensen uitnodigen bij hen thuis om samen Kerstmis te vieren. Het zou zo ontzettend mooi zijn als de mensen dit gevoel van nu rond de feestdagen het hele jaar door eens vast konden houden. Je bewust zijn van je medemens is misschien wel een van mijn harte wensen voor 2015.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

rjhY

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>