Mollen hopen

Er valt gelukkig nog genoeg te lachen in mijn leven en vooral sommige dingen uit het nieuws zijn grappig als je het wilt zien. Ik zie de laatste tijd veel molshopen en iedereen heeft er zo zijn eigen gedachtes over. De een zegt dat het winter gaat worden en de ander zegt dat de mollen een kwakkelwinter bedoelen. Nou dan heb ik nieuws, ik denk dat die mollen onder de grond ook ons nieuws volgen en zo moeten lachen dat ze met hun pootjes in de grond stampen en vandaar die molshopen. Ze komen vooral niet meer bij om de mol in Best die wel boven de grond is gebleven… Hadden ze hem ook wel kunnen vertellen dat ie dan ging scheuren, alle mollen bescheuren zich onder de grond. De Voedselbank in Best e.o. had in 2013 maar liefst 68.581,00 euro ontvangen. Doe dit keer twee en je hebt bijna de 137.100,00 euro die de mol heeft gekost. In Best e.o. hebben ze zo’n 270 monden die voedsel willen, die monden kunnen voor een mol dus zeker twee jaar voedsel krijgen. Hoe leuk kun je het maken, geen wonder dat de mollen onder de grond dubbel liggen.

En wie bedenkt het om een plastic vuilniszak met een camera erin op een station te gaan ophangen in de vroege morgen? Iemand die net als de mollen ook ergens in een hol leeft, kan niet anders. Even niet bewust nadenken, lol. Zo hebben ze bij mij in de buurt twee containers bewust of onbewust verkeerd terug gezet. De groene kledingcontainer staat nu op de plaats van de groene plastic container en de groene plastic container dus op de plaats van de kledingcontainer. Nog wel naast elkaar en dan zie je dus weer het automatisme van de mensen. Niet kijken en gewoon het plastic in de kleding container gooien want daar stond ie altijd! Dat er met grote mollenletters kleding op de container staat ziet men niet, het brein laat het afweten. Soms zie je die bakken schudden en dat zijn de mollen eronder die zich weer de pootjes lachen. Bovenstaande voorbeelden zijn mooi, hoe je dingen misschien wel kunt voorkomen door eerst goed na te denken en door goed te kijken. Menselijke fouten maakt iedereen en ik ook en het beste wat je kunt doen is erom lachen en ervan proberen te leren. De mollen hopen ook dat wij ervan leren want dan kunnen zij ook even een dutje doen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

hGxIo4

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>