De bank die groeit en groeit…

Vandaag weer een nieuwe dag en de dag begint saai, vandaag geen lijflied en lancering van een nieuwe partij of lijstduwer, het begon net leuk te worden, snik. Iedereen is hier de weg kwijt en die weg vinden wij samen terug, zou ook een leuke zijn om mee op te komen. En veel mensen zijn het zat en aan het staken of werkonderbrekingen aan het houden of aan het protesteren. En ik weet sinds gisteren na een debat dat dobberen een Afrikaans probleem is en de Middellandse Zee ligt dus in Afrika. Leuker kunnen ze het allemaal voor een blog schrijfster niet maken. Om even uit de waan van de dag te komen de boel weer terug gebracht naar lokaal niveau en goedkoop uit eten geweest met “mijn” team van de uitgifte van onze Voedselbank. Je weet wel, die bank waar mensen uit Nederland met geen of weinig geld naar kunnen overstappen. Geen bank overstap oproep voor nodig…wees welkom… Een van de weinige banken in Nederland die groeit en groeit. Kunnen wij niet eens naar de beursvloer? Uiteraard met ons etentje zelf de kosten gedeeld en heel erg veel plezier gehad en gemaakt en nog bijna de rookmelders af laten gaan en nee ik was het niet…. “Jij ziet overal een zonnige kant van en in.” Een van mijn collega’s tegen mij en daar had ze wel een punt …punt. Gewoon af en toe je roze bril opzetten om de boel in balans te houden. Ook hilarisch dat echt niemand van mijn collega’s wist waar de lokale omroep zat en ik heb daar dus echt voor Ingrid …. gezeten vorige week.

Ik heb ook nog een luxe ding. Ik vier mijn verjaardag niet massaal maar avond na avond en dag na dag en steeds weer met andere vriendinnen, vrienden en kennissen. Ik kan het iedereen aanraden, je hebt meer tijd om eens een avond of dagdeel met iemand te praten en het is genieten. Ik ben altijd een maand jarig in plaats van een dag. Ze willen of krijgen allemaal taart en ik ben een taartjes scoor en ster geworden bij de supermarkten. In het kader van verspillen is zonde kun je voor weinig de lekkerste gebakjes en taartjes kopen. Na hoofdrekenen kwam ik tot de slotsom dat ik er zelf de oven niet voor kon aanzetten. Ik ben nu taart moe en het einde van mijn afspraakjes is nog niet in zicht. Vandaag besloten om geen taart meer mee te eten met de mensen en op de fiets te stappen en wat meer trappen op en af te rennen, de taart eraf maand. En na het extra zweten kan ik douchen met mijn gekregen douche, luchtjes en bodylotion. Ik heb normaal een luchtje en is ook genoeg, Sun van Jill Sander en nu heb ik er een aantal bekende luchtjes bij gekregen. Ik kan een half jaar douchen en smeren en luchtjes spuiten volgens mijn berekeningen, te grappig en lief allemaal.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

HEDr

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>