Retteketet kroket

De natuur is nu bijna op zijn hoogtepunt, vertelden de twee witte zwanen met drie jonge zwaantjes aan mij toen ze in mijn water langs kwamen zwemmen. De blaadjes vallen van mijn rozen op de vlonder en de prins verscheen. Ja, het was een mooi sprookje de afgelopen dagen… De slag bij Waterloo en ik zat zelf meer met mijn hoofd bij Jeanne d’Arc. Je hebt zo je voorkeur. Vanuit de droomwereld weer het echte leven in bij onze Voedselbank. Zelfs daar lieten de dieren mij niet met rust… Tot zeer grote hilariteit en schrik kwam er een muis van ver voorbij gesprint. Een van mijn collega’s bleef er bijna in. Ik op de grond gekropen naar de muis toe en het beestje vriendelijk verzocht om onze Voedselbank te verlaten, je bent hoofd van de uitgifte of niet… Als zelfs de muizen al naar ons komen is er echt iets mis en pret. De gehele middag waren de grappen niet van de lucht en het liedje van, ik zie een muis, was natuurlijk te grappig. Er werd nog meer gezongen, iets van alles anders. De topper van de dag was dat iemand een zak met 12 vegetarische kroketten niet wilde hebben. Ik zie een kroket, waar, daar bij de Voedselbank, echt waar, een kroket om te eten, ik heb geen honger, van retteketet kroket. Misschien niet zien wat je met een vegetarische kroket wel kunt doen, angst voor het onbekende, kan ook. Ook in de top tien aller tijden, “ik ga straks misschien een paar weken op vakantie en dan?” Gelukkig dat de stoelen stevig zijn bij onze Voedselbank anders was ik eraf gevallen. Natuurlijk ligt het ook aan mij, ik ben gewoon te simpel en blij met alles wat ik wel krijg. De belangrijkste dingen in het leven zijn gewoon niet te koop, bewust van. Ik was zelf best wel ontroerd door mijn collega’s die het plan hadden opgevat om mij mee uit eten te nemen als ik binnenkort de uitgifte ga verlaten. Stel iemand zou voor mijn neus staan met een nieuwe auto en ik zou moeten kiezen tussen die auto of uit eten met mijn collega’s. De auto is een ding en het brengt je van A naar B. Goede en lieve collega’s die vanuit hun hart iets bedenken speciaal voor mij overtreffen honderd nieuwe auto’s, bewust van

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

TMSH

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>