Opgeleukt is allerleukst

Etsi mendacium est sic fast, verum quod outdated. Je kunt er de grootse pret om hebben zo in het nu. En je kunt er de leukste spreuken van de dag van maken. Al is de wagen volgens de brochure nog zo snel, de uitstoot achterhaald die wel. Het ene schandaal na het andere en opgeleukte dingen storten als kaartenhuizen in elkaar. Ik had van de week nog een gesprek met wat mensen over kinderen in de klas die opvallen omdat ze hun leeftijd ver vooruit zijn. En dan bedoel ik niet een slim kind die de boel qua denken ver vooruit is, nee wij hadden het over het lichaam. Dat kinderen en ouders gewoon zeggen dat meisje x er wel heel erg volwassen uitziet voor haar leeftijd. Paspoort opgeleukt of zoiets en pret en achteraf blijkt zoiets dan nog te kloppen ook. Je valt van je stoel af van de pret. Ik heb zelf besloten om als mijn papieren vervangen moeten worden dat ik ga vragen of ze er tien jaar bij willen doen bij mijn leeftijd zodat ik eerder kan stoppen met werken. Ik werd de afgelopen week gevraagd of ik wilde gaan helpen bij de opvang van de ik ga op reis mensen in Amsterdam. Prachtig als mensen zoiets doen, ieder zijn ding, ik zou zelf gillend gek worden. Ik zou de opvallende dingen er zo uithalen allemaal met mijn zintuigen en daar ga ik niet blij van worden en zij ook niet en nog meer pret. Neem daar nog bij dat ik de bui voor de toekomst voor mijn land al zie aankomen en dat er genoeg andere mensen zijn die ook hulp nodig hebben. Ik ga samen met een vriendin in training in open water voor volgend jaar om mee te kunnen doen met zwemmen voor de ALS ziekte van een andere vriendin. Mocht iemand twee zeehonden spotten in de Vinkeveense Plassen, zijn wij, geen paniek. En zo doe je waar je zelf blij van gaat worden en waar andere mensen ook nog eens blij van worden, werkt het beste. De opvangplekken voor de ik ga op reis mensen schieten echt als paddenstoelen uit de grond in eigen land. Mijn land doet niet aan een negatief reisadvies en pret. Ik verneem wel dat wat andere reisorganisaties in andere landen hun toeristen even een mompelend wees voorzichtig advies geven aan hun klanten die naar West-Europa willen. Onze toeristensector kwam net weer een beetje in beeld. En de ik ga op reis mensen willen helemaal geen verdeling, linksom of rechtsom komen zij toch wel op de plek van hun reisdoel met de open grenzen. Leuke beelden in de grote steden met ik ga op reis opvanglocaties, rijen dik bij de mobieltjes afdelingen. Alles is in geld uit te drukken en de meeste mensen kijken naar het geld. Als je stil staat dan zie je andere dingen, dingen die niet zijn uit te drukken in geld, dingen die ons land zullen veranderen in rap tempo en de rest van de wereld.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

rP5l

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>