Blauwe vrijdag

Het is vandaag blauwe vrijdag. Ik kwam gisteren een oude klant tegen die zijn nieuwe hulp maar niets vond en een andere oude klant huilde ook nog, tja, misschien toch maar weer terug? Zeg nooooit nooooit… Niet alles is depri want ik vermaak mijzelf al ruim een week kostelijk met de politiek in eigen land. Ik kijk en luister er misschien iets anders tegenaan dan een ander, zou kunnen. Ik heb zelf een wekelijkse top 5 en ik kan er zelf om lachen en dan is het goed. Ik had bijvoorbeeld pret over de ik ga op reis mensen in Utrecht en dat de verantwoordelijke wethouder dan met de trein naar huis ging naar zijn woonplaats…Amsterdam. Ik zie er de humor wel van in maar ik heb dan ook de visie dat je pas echt weet wat er leeft als je er zelf woont… En ik was voor mevrouw Van Toorenburg met de hamer omdat ik haar de beste vond, tja. En dan was er nog het rapport waarin stond dat de wet uit 1855 eigenlijk niet meer kon. Ik bedacht met humor dat we met veel dingen weer terug in de tijd gaan en dus misschien is die wet over een paar jaar wel weer in het nu, je weet het niet. Een fietsenmaker is beter in een lek in een band vinden dat is een feit. Dan ga je dus terug naar de Kamer met een rapport met daarin dat een wet uit 1855 eigenlijk vervangen moet gaan worden, heerlijk. En er was nog een rapport met allemaal veilige zwarte balkjes en een minister van veiligheid die net aan weer veilig mocht blijven zitten. Er worden her en der wat bladen afgestoten bij uitgevers, mocht iemand op het lumineuze idee komen om de Party Politiek 24 aan te gaan kopen en uit te gaan geven, bel mij gerust. De tekenaars van de Donald Duck kunnen er wat stripjes voor Geert inzetten en weer iemand blij. Ik ga op reis mensen opsluiten lijkt mij overigens geen goed idee, beter om alle mensen die nog wel vreedzaam en bewust kunnen nadenken op te sluiten zodat er na een maand samen een goed plan op tafel ligt. En weer commotie over hoeveel ik ga op reis mensen er dit jaar verwacht gaan worden, cijfers zeggen niet zoveel. Het gaat erom dat de mensen in eigen land veilig en met een toekomstperspectief kunnen blijven wonen, is een. Oké, niet haalbaar en dan gaan ze op reis, is logisch en is twee. En de drie komt niemand nog echt lekker uit… Ach, al is de hemel vandaag grauw, ooit wordt ie weer blauw!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

FZMync

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>