Later is nu…

Ik ga weer een nieuw leven tegemoet met nieuwe kansen en met nieuwe mensen. In de cirkel om mij heen zitten echte vrienden en vriendinnen en zij blijven sowieso. Ik heb ook in deze periode en in deze woonplaats heel veel mogen leren en ik kijk er met veel plezier op terug. Ik heb leuke en verdrietige dingen meegemaakt en ik ga nu weer verder hobbelen. Er staan heel veel leuke dingen op mijn programma en ik hoop dat ik een paar van deze dingen kan laten uitkomen. Vandaag even de laatste dag op mijn blog voorlopig, ik ga kijken of ik wekelijks een stukje kan schrijven en de tijd zal het leren of mijn blog blijft bestaan. Ik blijf schrijven ook buiten mijn blog om… Mijn vriendin met ALS leeft met de dag en misschien maar beter ook, dingen lopen altijd weer anders dan je af en toe denkt. Geniet van elke zonnestraal in het leven, zolang het nog kan. Ik zag gisteren nog even het debat over de aanslagen, het dwaalde weer alle kanten op, zucht. Ik denk zelf dat iedereen in Nederland wel voor het in stand houden van vrede is en toch leven we nu even in een andere tijd en dus een andere aanpak en denkwijze is dan wel noodzakelijk. Vrede is niet vanzelfsprekend zoals zoveel dingen in het leven niet vanzelfsprekend zijn. Ik droom heel erg vaak en ik hobbel soms lekker naïef door het leven, wat niet wegneemt dat ik heel erg goed waarneem wat er om mij heen speelt, althans, denk te weten, want dingen zijn soms niet wat ze lijken. Later is nu en tot nu dan maar…