Pret weekend…

Ik had twee kratjes bier nodig en ik vroeg mijn zoon om met mij mee te gaan naar de winkel om mij te helpen sjouwen en zij vroegen in de winkel naar zijn legitimatie terwijl de kratjes voor mij waren en ik ging afrekenen. Aldus een vriendin met het verzoek om het voorval op mijn blog te zetten. Het moet toch niet gekker gaan worden allemaal volgens het tweetal. Ik pret en ik ben de beroerdste niet en dus zet het wel op mijn blog. Wat zou nou de bewuste boodschap kunnen zijn van dit voorval? Volwassenen die bier kopen met puber kinderen erbij, even gewoon zo laten en niet aanspreken? Ik krijg overigens wel meer verzoeknummers maar niet alles is geschikt voor mijn blog. Hilarisch trouwens de verhalen van de kinderen die na de eindexamens lekker aan de zuip en aan het feesten gaan in het buitenland. Hoeveel zal de horeca en het toerisme hier mislopen aan omzet? Ik zat het afgelopen weekend eens te genieten aan het water en over alcohol gesproken, de meeste mensen nemen alles zelf mee in de picknickmand of koeltas. Ik vond de eenheidsworst onder de boten erg leuk, een donkerblauwe sloep met touw eromheen al dan niet met overkapping en in de sloep een man en een vrouw in respectabele kleding en meestal een klein hondje erbij en dan de picknickmand in het midden en dan samen aan een glas wijn. Er kwamen er drie op rij langs varen en het was net een puzzel met zoek de verschillen. Er waren gelukkig nog wat andere bootjes om te bekijken en iedereen genoot met volle teugen van het mooie weer en de zon. Mijn vriendin vroeg of ik ook aan het genieten was en ja hoor, enig hier en ik nam nog een hap van mijn broodje met pure hagelslag. Ik geniet misschien iets anders, ik geniet wel. Ik kan het dan toch niet helpen dat ik denk dat wij echt blij mogen zijn met zijn allen dat wij zo in alle vrijheid kunnen genieten. Mijn gedachten gaan dan toch altijd weer even naar de mensen in de wereld die in armoede en onvrijheid leven en ik zou dan zo graag willen dat iedereen op de wereld voor 10 minuten even op mijn plekje zou kunnen zitten. Gewoon heel even ruilen… Geen goed idee waarschijnlijk want van ruilen komt huilen en de mensen zouden niet meer terug willen en ik zou zoiets best wel snappen. Het weekend bestond uit genieten en een uniek dansfeestje. Het is best uniek om met z’n drietjes op de dansvloer te staan als vriendinnen en dat je elkaar al kent vanaf de kleutertijd. Beetje jammer dat er geen plantenbakken stonden om de gekregen en niet zelf om gevraagde alcoholische drankjes in te dumpen… Ja het was een super geniet en lach weekend. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

19b8mL

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>