Ik mis iets…

Wat een rust trouwens dat wij als Nederland niet met het EK voetbal meedoen. Ik mis de oranje gekleurde bladen en kranten en de albums met voetbalplaatjes en de oranje tompoezen en de oranje straten en kroegen. Ik mis eigenlijk de gekte van Nederland met voetbal… Het is toch eigenlijk best triest dat veel mensen iets als een EK nodig hebben om gezellig een avondje met elkaar televisie te gaan kijken. Ik heb een vriendin en telkens als er maar iets leuks heeft plaatsgevonden, hoe onbenullig ook dan maken wij er samen een klein feestje van. Bij ons hangen de slingers bijna altijd… Het is net wat je er zelf van maakt en ik ben zelf alweer bezig met de top 10 van meest lekkere spelers om naar te kijken tijdens het EK. Zelfs de saaiste wedstrijd kan zo leuk gemaakt worden. Ja als wij niet meespelen dan kijken naar wat wel kan… Ja overal hadden oranje vlaggen kunnen wapperen en ik zie nu wat regenboog vlaggen wapperen… Iemand heeft in Orlando een bloedbad aangericht in een homoclub en de hele wereld leeft mee. Een vreselijke gebeurtenis. En wat denk je nou als je als voetbalsupporter een andere supporter in elkaar trapt op straat? Het is zo zinloos allemaal. Heel veel dingen zouden zo mooi en leuk kunnen zijn. Ja het samen leven met elkaar zal de mens wel nooit echt goed leren, met alle goede en slechte dingen in zich, denk ik af en toe. Ik ga weer voetbal op de televisie kijken en mijn top tien compleet maken, ook volkomen zinloos, wel onschuldig en leuk… 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

0xm4x

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>