Zee + hond = …

Het is dat ik niet alleen was op het strand afgelopen zaterdag met het mooie weer anders zou niemand mijn verhaal geloven… In Nederland en dan gewoon zwemmen in zee met de zeehonden, geweldig. Wij telden er drie en zij bleven van de vroege ochtend tot in de middag bij ons, soms iets verder weg en dan weer dichtbij ons. Op een moment kwam er een boven en echt heel dichtbij, hij of zij keek ons recht aan. Ik vroeg mij echt af of we over wat jaren gewoon in de Noordzee met de dolfijnen kunnen zwemmen? Waarom komen deze beesten richting ons? Misschien door de windmolens die ze richting de kust blazen? Het zal waarschijnlijk meer een gevalletje zijn van goed voedsel in onze Noordzee. We hadden af en toe wel eens een zeehond gespot maar dit was echt uniek. Als de stroming iets minder sterk is en ze zijn er weer dan ga ik eens met de zeehonden praten. Zij zullen toch ook wel een mening hebben over de toestand op het land. Ik denk dat de zeehondenbode die wekelijks verschijnt bol staat van alle idiote dingen die de mensen doen in hun gedeelde zee. En zien zij liever naakte mensen in de zee of mensen met kleding aan en welke kleding heeft hun voorkeur dan? En wat vinden zij van het A4 punt van de PVV tegen de windmolens? Het was ook best grappig dat de meeste strandgangers de zeehonden gewoon totaal niet zagen, slechts een enkeling zag de zeehonden en bleef even staan kijken. Zon, zee, strand en zeehonden, leuker kan een dag niet zijn. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

YMXZc

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>