Ritme…

De zomer mag dan nu meteorologisch over zijn, het blijft nazomer met prachtig weer. En zo gingen wij gisteren met z’n drietjes uit het werk naar het bos toe om te picknicken. De rest kon niet mee want alles heeft een ritme… Een uitspraak waar wij nu steeds veel pret om hebben en wat is iedereen weer druk. Kinderen moeten weer in het schoolritme, het ritme van de clubjes is weer begonnen en alles heeft een ritme tot de volgende vakantie. Ik denk af en toe wel eens dat iedereen veuls te veul in een ritme loopt, ieder zijn eigen blije ritme dan maar. Alhoewel, ik begrijp dat er ook ouders zijn die hun kinderen juist van school afhalen, het ritme van Turkije in ons land of zoiets. Een ding scheelde, het was heerlijk rustig in het bos door alles heeft een ritme. En zo zaten wij heerlijk gezellig in de zon en later in de avond gezellig naar het bostheater. Wij hadden echt ontzettend veel pret voor de voorstelling en tijdens de voorstelling viel er weinig te lachen want de naam van de voorstelling was Romeo en Julia. Ik vond het niet de beste voorstelling van al mijn jaren bostheater bezoek, indrukwekkend was de voorstelling wel. Er was veel acrobatiek en onze eigen lord of the rings had er moeiteloos aan mee kunnen doen op het podium. Drama en drama en liefde is zooooo waardeloos af en toe en ik spreek uit eigen bewuste ervaringen… De kleinste speelster op het podium had er nog een leuk riedeltje over hoe waardeloos mannen soms zijn. En omdat wij in de bagatelliseer tijd leven, zucht, ja ook vrouwen kunnen soms waardeloos zijn. Echt waar, mijn eigen spiegel zegt soms ook dat ik zoooo waardeloos ben… Het was een mooie zomeravond in het bos en er komt nog veul meer mooi weer aan in september, hoera! 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

0StK7

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>