Anekdote

Ik heb nooit zoveel opgehad met Allerzielen of met het stilstaan bij iemand op iemand zijn sterfdag. Voor alles is een eerste keer en vandaag is het een jaar geleden dat een van mijn beste vriendinnen kwam te overlijden. Ik denk nog vaak aan Anneke en ik haal leuke anekdotes op. Het zijn bij mij meer momenten. Ik zag onlangs iemand uit de uitgaanstijd samen met haar en ik stond even stil bij de pret die wij toen samen hadden met deze persoon. Wat ik het meeste mis is nog steeds haar lach. Ik heb gelukkig genoeg anekdotes om bij mij weer een lach op mijn gezicht te toveren. Iemand die zo diep in je hart zit kun je door de dood niet verliezen…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

ice54G

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>