Fijn een festijn…

Het verkiezingsfestijn is weer achter de rug… Heel erg veel veranderingen zijn er niet en ik hoop dat in de nieuwe coalitie van drie, Groen Links een vierde onderdeeltje gaat worden van het geheel, alleen al om de gemiddelde leeftijd iets omlaag te brengen en om de afwezigheid van het rode blok iets te verzachten. Voor de rest is de totale uitslag een goede afspiegeling van ons landje, denk ik zo. Ik zat goed met mijn eigen pool des peilings en ik had alleen een paar extra zetels verwacht voor DENK en FvD. Ik heb voor mijzelf erg gelachen om de verdubbeling van 50+ en ik dacht dat eerst dat ze voortaan als 100+ door het leven zouden gaan… Mijn mooiste verkiezingsmoment was in Zwolle op een pleintje in een wijk. Ik ben bewust even stil blijven staan en zitten bij het flyeren van de SP met drie meter verderop op hetzelfde plein de mensen van DENK met de flyers. Mijn eigen bewuste werkelijkheid in beelden. Om mij heen stemden de mensen echt allemaal op verschillende partijen, erg leuk. Normen en waarden, meer defensie, de zorg en de afschaffing van het leenstelsel voor studenten waren wel wat punten om mij heen. Het motorblok zal er komen en om het motorblok zal de carrosserie komen van de oppositiepartijen. De wielen zijn toch echt de mensen in Nederland, zij beslissen uiteindelijk welke kant de auto op gaat rijden en welke wegen. Nou het belangrijkste lijkt mij dat het nieuwe verkiezingsvoertuig op zijn wielen blijft staan de komende tijd, misschien de wielophanging iets verstevigen? En hoe noemen we het nieuwe voertuig? De Rutte drie? En gaat het voertuig op aardgas, kolen, schaliegas, zonne-energie of windenergie rijden? En bij pech onderweg, welke verzekering is het beste? Vragen en vragen en vragen. Zal schaliegas trouwens het nieuwe aardgas gaan worden, met verzakkingen en bevingen? Vragen en vragen en vragen. En voor de rest hobbelt iedereen door en probeert er het beste van te maken, verkiezingsfestijn of niet. Ik heb zelf wat leuke dingen ondernomen en heel erg gelachen in de trein. De zon heeft mijn gezicht weer wat kleur gegeven en de krokusjes om mij heen kleuren de wereld ook vrolijk. Binnenkort naar de bloesem kijken en hoe mooi kan het allemaal zijn… Het verkiezingsfestijn gaat nu het voorjaarsfestijn worden, fijn.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

W9FQQ

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>