Ik ben en ik schrijf…

Ik ben best druk met dingen en dan nog werken erbij ook… Genieten en gezelligheid maken het leven aangenaam, leuke dingen doen. Ik dans mij rot voor de ontspanning, zeker en het is nog gezellig ook met de dinnetjes. Een vriendin van mij vertelde dat zij niet meer aan sporten toe kwam vanwege het zorgen voor andere mensen. Beter een paar kilo teveel dan mensen laten lijden en in nood laten en plak deze tekst op de muur aldus Ingrid. Doen wat je hart je ingeeft, denk ik dan. Ik kreeg van een andere vriendin een speciaal voor mij gemaakte steen. Blauw en met de woorden live, love en laugh en met het vredesteken op de achterkant, zo lief. Mijn geluk zit in kleine dingen, zeker. Deze steen is te mooi om weg te gooien en dus maar geen nieuwe steen werpen om de wereld bewuster te maken. Er ontstaan in deze tijd toch wel de nodige nieuwe rimpelingen in watertjes en zo is het altijd gegaan in de geschiedenis. Ik kwam laatst mijn ex schoonouders weer tegen en even bijgekletst met deze lieve mensen. Denk je nog wel eens aan ons? Ja natuurlijk en jullie zijn lief en ja als ik in de buurt ben dan kom ik heus wel weer eens aan. Ik vind nog steeds de verhalen van de mensen om mij heen boeiend en de mensen komen ook gewoon naar mij toe, met het een kan ik wel iets en met het ander niets. Laatst hing mijn vork geruime tijd in de lucht voor mijn mond, sommige verhalen zijn te onwaarschijnlijk en toch echt waar. Mensen vragen ook soms aan mij hoe het wonen bij mijn ouders bevalt, sommige snappen er niets van en jammer dan voor deze mensen. Dingen lopen soms heel anders in het leven, bewust van. Ik logeer wel eens ergens anders en ik moet dan weer wennen aan de ontzettende hoeveelheid ruimte in een huis… Leven met wat je wel hebt en vindingrijk zijn… Ik zie mijzelf echt niet meer alleen in een huis wonen, gewoon niet nodig al die ruimte. Ik ben over het algemeen best blij en af en toe verdrietig omdat ik dingen niet begrijp en hoe zij gaan, vooral als andere mensen daar de dupe van zijn, ik kan daar nog steeds slecht tegen. Sommige karaktereigenschappen zitten er gewoon in en zijn moeilijk om te veranderen, ik ben zo, bewust van. Omdenken, om mijzelf lachen en naar buiten gaan zorgen dan voor het loslaten. O en schrijven natuurlijk of dingen met dinnetjes delen en lachen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

DVew

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>