Op pad…

Het is best lekker een weekje vakantie en genieten van de zon en naar plaatsten gaan waar de zon wel schijnt. Op het strand is het altijd fijn op de rupsen na, stoeltje mee en opgelost. Ik vind de koepeltentjes op het strand zo leuk en mijn vader kwam met een tip uit de oude doos, neem een laken mee en maak je eigen tentje. En inderdaad, hoe simpel kan het weer zijn… Tips uit de oude dozen zijn erg leuk. De inklapbare bolderkar is een leuke uitvinding, neemt niet veel ruimte in beslag achter in mijn auto. Een vriendin kwam er mee aan en om flessen drank te vervoeren is ie ideaal en mijn rugtas mocht er ook in. Het is enig om te kijken naar stellen die samen de bolderkar trekken, op het strand aangekomen zie je meteen wie de zwembroek aanheeft. Een geeft een ruk naar links en de ander volgt naar links, wij gaan links liggen op het strand… bolderkar-pret op het strand. Mijn auto moest wel iets in de vakantie, naar de keuring. De kentekenverlichting was stuk en daarom dus een besparing van geen bonnen voor snelheidsovertredingen in het donker? Lampje gemaakt en nu misschien weer de besparing van een bon voor een stuk lampje? De dingen altijd vanuit twee invalshoeken bekijken, of meer. Op de fiets is het ook wel lachen af en toe. Een bordje met slecht fietspad en ik denk dan, knap het op, bordje overbodig. Of een bordje met welkom in de gemeente huppeldepup met eronder een bordje van wegsleepregeling van kracht. Hoe welkom ben je dan in deze gemeente? De humor ligt echt op straat, net als het nieuws. Ik kan zo mijn eigen krant gaan uitgeven met de achtergronden achter het nieuws, hilarisch. Om nou te zeggen dat fietsen het brein bij mij op nul zet…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Q18XZ

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>