Alles gaat voorbij…

De B is van Blokker en de R is van Reünie… Het was weer de hoogste tijd voor wat gezelligheid en voor onze jaarlijkse Blokker reünie. Waar de winkels er steeds meer een punt achter zetten, de reünies zijn in een stijgende lijn. Wij hebben zo’n lol om die punt in het nieuwe logo, dank. Het is echt heel erg leuk al dat oude personeel bij elkaar en misschien komt er nog wel eens een landelijke reünie. Op onze reünie de verhalen van vroeger en de lol die wij met elkaar hadden in de winkel. Andere tijden, zeker. Mijn moeder zei laatst dat een damesmodezaak ter ziele was gegaan. Zij kwam daar vroeger al. Waarop ik vrolijk zei, dat is dus de reden van het faillissement…logisch. Ook deze zaak was niet met de tijd meegegaan, een beetje zoals…nee ik ga hem hier niet maken. De reünie was leuk en er stonden koekjes op tafel en dan toch weer even in de nadenk modus, zit er geflipronil in of niet? Kan ik deze koek nog voor zoete koek slikken of heeft het ei in de koek mij iets te vertellen? De vrouw van mijn oude chef had lekker gekookt en het toetje was zalig. Er was bij mij wel het gemis van mijn vriendinnetje en oud collega. Ik hoorde dat veel oud collega’s nog wel eens naar haar graf gaan. Ik ben er de dag na de reünie weer bij haar graf geweest met twee bloembakjes. Er was nog een mevrouw en haar man lag schuin tegenover mijn vriendin. We hadden het over missen, hoe je iemand heel erg kunt missen. Ik vind het persoonlijk erg prettig als iemand jong komt te overlijden dat er nog een graf is om heen te gaan, gewoon even lekker zitten en denken aan leuke herinneringen. Nog even over dingen die voorbij gaan, het oude magazijn van Blokker in Mijdrecht is ook niet meer. Met wat meiden hadden wij vroeger daar ons vakansiebaantje, het waren leuke tijden. Op naar de volgende reünie.   

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

gbAnl

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>