Muziek in plaats van huisdier…

Het leven gaat door en zelf de slingers ophangen. Na een week vol verdriet mijn zolder eens een grondige schoonmaak gegeven en ik ben nu nog slechts een aanhangwagen met spullen die naar het grofvuil kan als ik er niet meer ben. Geluk zit niet in spullen en toch zijn spullen af en toe wel slingers die het leven iets leuker maken… Ik had opeens meer ruimte op zolder en geen lekkere stoel en dus bij de kringloopwinkel een alleraardigste rieten stoel gekocht inclusief kussen voor 8 euries en 50 centen. Deze stoel past ook nog wel op de aanhanger straks en pret. In een verdrietige periode boeit de rest niet meer zo en ik heb dan ook veel nieuws voor kennisgeving aangenomen, sowieso meestal beter om te doen. Er is een nieuw kabinet en er was iets met schoenen op een bordes? Het mooiste van de maand oktober 2017 en waar ik echt van heb genoten dat was de oranje zon door de stofdeeltjes in de lucht. Er kwam geen warmte meer van de zon af voor mijn gevoel. Iemand zei dat tijdens de bombardementen op Rotterdam in de oorlog de zon precies zo was. Ik stel mij zo voor als er meerdere vulkanen uitbarsten dat wij dan weer zo’n zon krijgen. Afijn, de zon kwam nu terug. En heerlijk dat de zomer en wintertijd misschien verdwijnen. Er zijn zoveel mensen en dieren die daar last van hebben. Ik heb nu iets vaker muziek aan en dan komen er ook muziekvragen boven. Waarom speelt iemand een muziekstuk uit zijn hoofd en heeft de ander een bladmuziek voor zijn neus nodig? En waarom stoppen sommige nummers als de muziek in mijn beleving nog niet klaar is? Waar een mens zich druk om kan maken… Nou met goede moed de maand november 2017 in met meer muziek.

Jan, bedankt voor de uitleg en reactie over de muziek…Top!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

HTs2

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>