Op de foto…

Mijn moeder wilde graag een nieuwe gezinsfoto van de fotograaf… De laatste gezinsfoto was niet zo’n succes want daar moesten ze mee terug naar de fotograaf om mijn ex eraf te halen… Afijn, met forse tegenzin met zijn allen naar de fotograaf van vroeger om een mooie nieuwe foto te laten maken. Je hebt er wat over om een oude moeder een pleziertje te doen. Ik verzocht bij de fotograaf om mijn nog niet officiële schoonzus op de hoek te zetten zodat zij er later afgeknipt kon worden bij het mislukken met de relatie met mijn broer. Zoiets mag je niet zeggen en pret. Ik moest zitten en ik wilde liever staan en aldus geschiede. Waarom lachen jullie niet uitbundig wilde de fotograaf weten? Nou niemand heeft er echt zin in, rolde er uit mijn mond. En zoiets mag je niet zeggen en pret. Na de foto bevreemde het mijn nog niet officiële schoonzus dat wij geen geheugenstick kregen met de foto’s erop… En ik maar uitleggen dat we even terug in de tijd waren gestapt en weer mijn eigen pret. Er moest een lijstje uitgezocht worden en het leek mij logisch dat bij een grenen interieur een grenen lijstje om de foto kwam, zucht. Mijn nog niet officiële schoonzus en broer wilden nog een foto van hunnie samen en aldus geschiede. Het was een buitengewoon lollig uur bij de fotograaf. Mijn niet officiële schoonzus en ikke zijn van de generatie van we nemen zelf de foto’s wel en de leukste foto’s printen wij uit of niet en een goedkoop lijstje bij de winkel en klaar. De toekomst is misschien de robot die een gezinsfoto gaat nemen en gelijk even DNA afneemt en jouw gezicht in de wereldwijde databank zet. Blijft de vraag of je dan mag lachen op zo’n toekomst foto…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

eHzrX0

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>