Dingen komen en dingen gaan…

Hallo 1 juni! De maand mei was prachtig qua weer, beetje te prachtig warm misschien? Ik vind zelf de hoge temperaturen helemaal niets, 25 graden is voor mij mooi genoeg met wat wind erbij… Zodra het in deze tijd een beetje noodweer gaat worden dan komt er een liveblog, apart. Misschien gewoon eens accepteren dat noodweer in deze tijd normaal is en dat er veel meer veranderingen aankomen? In de toekomst kan de opbrengst van het glazen huis of andere hulpacties rechtstreeks naar noodweer en bevingsschade in eigen land. Afijn, vooruitkijken voelt af en toe best rot… Ik vind het zelf een rare wereld aan het worden, alleen al om op onze vakantie in eigen land alle camera’s te tellen was onbegonnen werk. Of je nou in de kerk stond of op een plein een kerk stond te bekijken, overal camera’s. Ik ben echt zo ontzettend blij dat ik de tijd van echte vrijheid nog heb meegemaakt. Veel sciencefiction films en boeken van vroeger worden werkelijkheid, bizar. De kunst is om tussen alle shit en camera’s door toch een beetje te genieten en dankzij leuke mensen om mij heen lukt het genieten meestal wel. Nieuwe mensen zijn altijd leuk en ik ben laatst leuk uit eten geweest met een gezellige nieuwe vriend. Ik vind het al een wonder dat mensen niet gillend wegrennen als ik eerlijk vertel dat ik op zolder woon, veel zwerf, werk en met wat ik heb tevreden ben en pret heb. Soms ben ik hier en soms ben ik daar… Nou het is weer weekend en dus gezellige dingen doen. Op hoog niveau hebben mensen het over de handelsoorlog die is gekomen, beter is het om te genieten van dat het weekend weer is gekomen… Dingen komen en dingen gaan…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

cdH7

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>