De zonsondergang in Boedapest…

Onze laatste dag en nacht in Boedapest. We gingen vandaag naar het Heldenplein en het Stadspark en het was weer een pittige wandeling. Het was daar prachtig en ze hadden leuke gekleurde waterfietsen in de vorm van auto’s! We zagen mooie gebouwen en mooie beelden en we hebben lekker even aan het water gezeten. We zijn terug kriskras door de stad gelopen en we kwamen verrassende dingen tegen onderweg. Het was goed te zien welke gebouwen nog gerenoveerd moesten worden en welke gebouwen er klaar waren in de stad. We zagen af en toe een groepje groene deelfietsen staan en we zagen ze vooral staan en er niemand op fietsen. Het verkeer was ook erg druk en een enkel fietspad was er vooral buiten de stad. We zagen een keer een groepje fietsers op de stoep fietsen en natuurlijk…Nederlanders en pret. Ik zag een pop-up-werkplek in de stad. Na de wandeling een rustpauze en wat is er dan mooier om een verblijf in Boedapest af te sluiten met een boottocht. We namen bewust de boot van 18.00 uur zodat we de zon onder zagen gaan vanaf de boot. Een voor een gingen de lichtjes aan en tegen de tijd dat wij weer terug kwamen met de boot was het helemaal donker en alles was schitterend verlicht. Het was een prachtig plaatje. De laatste avond uit eten geweest in ons favoriete restaurantjes hof en toen de boel startklaar gemaakt voor de reis naar huis.

Gelukkig geen mensen op deze foto… De mooie zonsondergang vanaf de boot.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

tr8B0x

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>