Strandweer in oktober…

Wat een mooi weer de afgelopen week! En het was gisteren warm voor oktober. Wij gingen al bijtijds naar het strand om van de zonnestralen te genieten en om bij te kletsten. Het was 27 graden bij het strand en het was druk op 13 oktober…Qua ondernemerschap is het leven in het nu want op zo’n mooie dag is het rennen in de horeca. Er stond een lange rij voor de ijsjes, bizar. Ik zag een restaurant ergens onderweg waar normaal in de zomer altijd veel mensen zitten en zij hadden nu de stoelen al van het terras, tja. Er zwommen zelfs mensen en honden in de zee op deze warme dag. Alles is anders aan het worden overal. We hebben heerlijk door de duinen gelopen en langs het strand gekuierd. En natuurlijk in de zon gelegen op het strand, even bijkomen van de week. Nou viel de afgelopen week wel mee want ik had bewust wat dingen naar de volgende week gezet, even zo klaar mee… En nee, van uitstel komt geen afstel… Door het mooie weer stonden er veel sterren boven mijn hoofd de afgelopen week en mijn ster was ook weer in de lucht. Ik heb nog geen idee hoe de ster heet, ik ben er nu wel achter ik waarschijnlijk naar het spiraalvormig sterrenstelsel aan het kijken ben. M33 misschien? Nou het is mijn ster en hij staat er niet altijd en ze werken er hard want er is veel licht met kleuren. Ik viel bijna met sterrenkijker en al uit mijn dakraam van de week en pret. De komende week staan er veel regel dingen op het programma en dus nu nog even van het mooie weer genieten. 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

un3JHi

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>