P Ing…

Het zijn nog steeds bijzondere tijden in Nederland. Ik had met een andere hobby blogger een over en weertje van wat zet je wel en niet op een blog, goed bewust nadenken over wat wel en wat niet op een blog te zetten, tja. Afijn, ik heb een beetje rust, mijn vader snapt de televisie voor 80% en de andere 10% is nog zelf te leren en de andere 10% kom ik ook niet uit en mag mijn broertje nog even naar kijken alvorens een Z hulplijn te bellen. Veranderingen… Ik las een mooi oud boekje van H. van Praag met de naam Verandering. Er staan best zinnige dingen in over buiten je eigen referentiekader kijken. Ik heb mij al suf gekeken overal en pret. Ik heb zelf een beetje ontspanning gezocht en bij alles wat ik doe is er tegenwoordig de vraag van of het nog wel mag binnenkort? Het zijn bijzondere tijden. Ik heb daarom mijn eigen Persoonlijke Ingrid opgezet om al een beetje te oefenen voor de toekomst, afgekort P Ing. Ik ben aan de kant gezet wegens te hard rijden P Ing 750- punten. Ik was beleefd tegen de agent want ik was fout, P Ing 100+ punten. Tja, we werken allebei met mensen en dan weet je van elkaar dat het best moeilijk kan zijn zo in het nu, P Ing 10+ punten. Ik probeer nu door steeds in de auto te roepen, rechterbeen rechterbeen, een beetje op mijn snelheid te letten, P Ing 10+ punten. Ik ging bij wegwerkzaamheden de gewenste 30 kilometer rijden en ik had een heule rij auto’s achter mij, P Ing 5+ punten. Ik nam voor de pret een rotonde zonder enig verkeer in de buurt drie keer rond, P Ing 30- punten. Ik heb van het weekend een Malibu Sjuutje gedronken, P Ing 10- punten. We zijn even gezellig uit geweest en lekker een sigaret gerookt, P Ing 50- punten. Ik heb alleen water gedronken tijdens het uitgaan en ik ging nuchter met de auto weer naar huis, P Ing 50+ punten. Chips gegeten, P Ing 5- punten, sla gegeten P Ing 5+ punten, gesport P Ing 50+ punten, donaties gedaan P Ing 100+ punten… Met oma wezen wandelen en met haar koffie gedronken, P Ing 100+ punten. Op mijn werk de mensen blij gemaakt 1000+ punten. Met een vriendin gelachen bij de kerstshow in een tuincentrum, P Ing 50+ punten en niets gekocht P Ing 50+ punten. Een hapje gegeten met een broodje kroket, P Ing 100- punten met een korting van P Ing 10+ vanwege geen plastic rietje in het drankje nemen… Mijn kamer gezogen met de stofzuiger die nog niet aan de EU normen voldoet, P Ing 40- punten, vergeten te vragen of een vriendin op vakantie ging en haar veel plezier toewensen, P lng 30- punten. Ik heb twee andere vriendinnen kaartjes gestuurd vanwege ellende, P Ing 40+ punten. De auto genomen naar mijn werk P Ing 50- punten, de fiets genomen naar mijn werk P Ing 50+ punten. Met een beetje humor best grappig om te doen en ik zie de dag al aanbreken dat ik uit wil gaan en de deur dicht blijft. U staat in de – punten en tot die tijd binnen blijven zegt een stem dan.

Ik las dat piloten ergens bij Ierland onverklaarbare dingen in de lucht hebben gezien. Ierland is echt niet zover weg van Nederland. Lieve mensen van andere planeten, willen jullie alsjeblieft snel komen en mij ophalen? Ik trek het hier bijna niet meer als mens met goede en slechte eigenschappen op deze aardbol… Hoe is het bij jullie? Gooi eens een visum naar beneden… 

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

UiEVk

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>