Black Friday…

Het draait op deze wereld veel om consumeren. Ik heb een periode gekend waarin ik alles moest opzeggen om opnieuw te moeten beginnen en wonderlijk genoeg heb ik dat qua levensstijl een beetje aangehouden. Ik heb wat spulletjes en ik kijk wat er nodig is en heel af en toe doe ik mijzelf iets cadeau, bevalt prima. Ik had in het kader van de duidelijkheid een schoolbord nodig en tot mijn vreugde was er ergens een schoolbord in de aanbieding met op de achterkant een whiteboard, voor kinderen tot 10 jaar en pret. Ik het ding in elkaar gezet en er zaten zelfs krijtjes bij. Geen whiteboard stift en dus een stift op mijn boodschappenlijst gezet. Het was vandaag Black Friday, een enigszins nieuwe feestdag hier in Nederland waarop er nog meer aanbiedingen in de winkels en online zijn…Ik zag in de boekhandel op een plank allemaal stiften en ik besloot om het te vragen… De vriendelijke dame bij de kassa draaide zich om naar een kast achter de kassa met heul veul vakjes en daarin lagen heul veul stiften. Ik kreeg uitleg en net toen ik dacht dat we er waren bleken er nog meer stiften gezellig met zijn allen in pakjes op een ander rek te hangen. Ehhhh, ik heb een stift nodig… Afijn, een zwarte stift en ik dacht weer dat we er waren…Wil je een stift die dik schrijft of dun schrijft? En ik kon weer kiezen uit twee stiften… Doe maar die dik schrijft en ik rekende een euro en vijftig cent af. Ik was blij toen ik weer buiten stond, het werd mij even zwart voor de ogen en teveel allemaal met mijn wens voor een zwarte stift op Black Friday…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

5Ne2

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>