Zo al met al…

Ik heb zo al met al ook best wel pret. Het is natuurlijk te leuk om bij mijn moeder te zitten en dat mensen dan vragen of ik haar kleindochter ben en heel erg veel pret! Mijn moeder heeft door de weken heen bijna de heule persoonlijke en ik kan er niet van buiten spullen kraam weer om haar heen gezet. En daar zijn ook de zakjes 4711 eu de cologne bij. Iets van vroeger en wij hebben daar met de vriendinnen al jaren de grootste pret om. Mocht een van ons op een profielfoto de 4711 hebben staan dan is dat de betekenis van ik voel mij even niet zo lekker… Afijn bij mij zou er een flesje Sun naast mijn bed staan… Een hectische tijd zo al met al en het afgelopen weekend even een wandeling gemaakt om het hoofd leeg te maken van alles. En zo kon het ook gebeuren dat ik in de avond met een van mijn beste vriendinnen rondjes buiten liep om het verzorgingshuis heen van haar stervende moeder. Zij heeft een nachtje bij ons geslapen want dichtbij haar moeder, je doet wat mogelijk is voor iemand. En vandaag is haar moeder overleden en dus het muzieknummer Hello weer uit de kast gepakt en zucht. Het is goed zo voor haar, na een toch wel lange lijdensweg maar toch. Het zijn mensen waar ik een groot deel van mijn jeugd mee doorbracht en ik ging ook altijd mee op vakanties met haar en haar ouders. Mooie herinneringen blijven, zeker. En ik zag haar moeder nog wel door de jaren heen. Er zijn soms periodes in het leven dat er zoveel dingen gebeuren dat het eigenlijk niet normaal meer is. Vriendschap in goede en slechte tijden is toch wel een heel groot en bijzonder goed, bewust van. Zo al met al vliegen de dagen en de weken voorbij…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

povu

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>