Kleine toevoeging…

Ik lees niets anders dan muizenplaag, rattenplaag, buxusmot en rupsen en wat al niet meer… Er is vandaag weinig te schrijven en daarom een kleine toevoeging van mijn kant met eigen bewuste waarnemingen Ik liep gisteren een lelierondje langs het water en normaal bloeien de waterlelies prachtig in deze tijd van het jaar. Ik kwam een paar witte waterlelies tegen en mooie foto’s gemaakt en ik zag met eigen ogen hoe de bladeren van deze lelies stuk gegeten waren, allemaal gaatjes. Op een van de waterlelies dreef een slak en om toch op een nieuwe slak zout te leggen, is er sprake van een slakkenplaag die waterlelies stuk eet? En kunnen we deze toevoegen als nieuw in de veranderingen van deze tijd lijst? En dan nog een, ik kom toch overal en er is echt sprake van spinnen. Nee, geen grote spinnen, van die heule kleintjes en ze zijn dun en hebben allemaal kleine dunne baby spinnetjes. Waar komen deze mormels opeens vandaan en zijn ze nieuw in deze tijd? En waarom gaan die beestjes op het toilet zitten bij mensen? Lekker donker in een hoekje en ha ha dan zien de mensen ons niet want zij zitten met hun gezicht de andere kant op hun boodschap te doen? Het is allemaal wat in deze barre tijden…

One thought on “Kleine toevoeging…

  1. Tja, met selectieve waarneming kan de wetenschapper weinig, hihi ;) Ik tref al jaren spinnen op het toilet aan, ik praat soms met ze, maar dat zullen wel niet dezelfde zijn….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

ugtg

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>