De Staat van Broodbeleg…

Terug van vakantie en weer in het gewone leven. Ik moest heel erg wennen aan de drukte op de wegen na mijn verblijf buiten de Randstad. En het verkeer stond afgelopen dinsdag in Nederland helemaal vast omdat de boeren met tractoren naar Den Haag gingen. Het was een mooi gezicht alle tractoren op de weg, dat dan wel weer. Ze missen het boerenverstand in Den Haag en heul veul pret. Ik ben aardig boeren bijgepraat nu. Een beetje net als de horeca die verplicht moesten investeren in een rookruimte en qua omzet door deze investering geen extra omzet genereerden en het is nu nog niet genoeg. Of als een huis waar je begon met een spaarlamp en steeds meer te investeren kreeg en de prijs van je huis ondanks de absurde prijzen nu, in het echt niet meer waard is. Misschien eens meenemen in het verhaal hoeveel boeren zelfmoord hebben gepleegd de afgelopen jaren? O nee, het gaat om de cijfers en niet om mensen bij de banken. En dan is er na mijn vakantie ook opeens een stikstofprobleem. De mensen stikken bijna in alle overbodige regelgeving, dat is mijn mening. Nederland als proefland, dak erboven maken en we zijn Silicon Valley twee. En wat we wel zouden kunnen handhaven en te moeilijk is, dat vegen we weg. Nou ik heb buiten het algemene plaatje ook mijn handen vol hier thuis. Ik heb de Staat van Broodbeleg afgekondigd hier in huis. We zijn erover uit dat alleen hagelslag nog veilig is nu als broodbeleg. En na de koelkast nagekeken te hebben op onveilig broodbeleg kwam er weer een bericht over maagbeschermers en hup, ik weer met mijn hoofd in de medicatie van mijn moeder gedoken. Het is best druk zo in het nu… Nou verder zelf de leuke slingers ophangen in het leven en ik had een ouderwetse bruiloft en het was best leuk. En wij hebben de grootste pret gehad om een televisieserie van mijn geboortedorp. Waar is die markt van de televisie? Waar zijn die volle terrassen? Waar is die gezelligheid? Er is geeneens een weekmarkt en pret, beeldvorming en amusement. En op mijn werk waren de mensen weer blij dat ik er was want geen inval personeel te krijgen. Ja wat er niet is… Nou weekend en we gaan er weer iets moois van maken met een bijna droge boterham voor de lunch.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

gesLEK

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>