Dag Zeeland…

Vandaag weer een serieuze ochtend. We gingen de grens over naar Adegem. De slag in 1944 om de oevers van De Schelde zodat de haven van Antwerpen niet bereikt kon worden. Een oorlogsbegraafplaats met voornamelijk Canadezen en een paar Polen. De leeftijd van de jongens, net in de twintig en sommige waren getrouwd en hadden een kind. Echt om stil van te worden, zoveel witte stenen op deze begraafplaats. In de middag nog even in Oostburg geweest en toen stond de vuurtoren in Breskens nog op onze wensenlijst. Nog even genoten bij deze vuurtoren en bij het strand. Het was een leuke tocht door Zeeland in 11 dagen en heel veel gezien. Nederland is niet alleen de Randstad, Nederland is veel meer. Ik heb een geweldige vakantie gehad de afgelopen drie weken en ik heb veel geleerd, genoten en gelachen. De leukste mensen ontmoet en een baan in Zeeland als ik wil in 2020 en pret. De afgelopen drie weken vielen qua uitgaven best mee. Ik bespaar met vliegen door geen koffer mee te nemen, aanbiedingen zoeken in eigen land voor overnachtingen, niet uit eten gaan in de avond, huismerk drinken halen bij de supermarkt en niet alles bezoeken want de meeste gebouwen zijn ook prachtig van buiten. Nederland verandert in een rap tempo en wie weet is volgend jaar niets meer te betalen voor gewone mensen zoals ik? En misschien alleen nog een scherm en een bril nodig om virtueel ergens heen te gaan? Of er komt opeens een verbod om niet meer op vakantie te mogen gaan? In de nieuwe toekomst zitten we misschien allemaal in huis, gezellig hoor… Nou dag mooi Zeeland!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

OCU4N

Please type the text above:

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>