Kapper nieuwe stijl met zeil…

Lange ij en korte ei, de kapper stijlt mijn haar en overal om mij heen hangt zeil. Ja de raarste dingen komen bij mij op in deze nieuwe tijd met lange ij. Mijn hoofd zag er niet meer uit en zelf niet zo’n hinder van gelukkig, maaaaaar gespleten haarpunten mogen nog steeds niet in deze nieuwe tijd met lange ij. Ik had het gisteren over deuren en soms kan een deur ook open, net zoals een raam. En dan vooral voor de frisse lucht want de zeilen met korte ei in de kapsalon die gaven een doordringend lucht af en pret. De zeilen tussen de klanten blijven nog zeker hangen tot september aldus de kapster. Ik moest ook nog denken aan het spookhuis op de kermis van vroeger, daar hingen ook van die zeilen. O ja, kermis mag ook nog niet in deze nieuwe tijd. Nou mijn hoofd is weer enigszins toonbaar na mijn bezoek aan de kapster en pret, de mensen om mij heen hoeven bij mijn aanblik niet meer te lijden met lange ij. Er gaat toch al zoveel om in mijn hoofd. Een vriendin vertelde dat zij wel op bezoek mocht bij haar broer op de woonvoorziening in een tent met zeil, zucht. Nu mocht broer lief weer naar zijn werk op de dagbesteding met de bus van het OV met mondkapje op tussen allemaal vreemde mensen in en pret. Ik snap heul veul dingen niet in deze nieuwe tijd met lange ij. De veranderingen volgen elkaar in hoog tempo op. Het zal mij benieuwen allemaal. De kantoorpanden komen leeg te staan omdat mensen vanuit huis werken en hier kunnen dus weer mensen in wonen toch? Iedereen blij met lange ij?