Dat doet de kastdeur dicht en pret…

Het zijn roerige tijden en mensen komen op voor wat zij belangrijk vinden en in mijn omgeving zijn dat heel veel verschillende dingen. Ik mis verbinding, een samen maar dat zal aan mij liggen…valt onder de categorie van blijven dromen, denk ik. Nou voor mij is nu belangrijk het noodhospitaal in huis en zorg verlenen thuis. Ik heb de nodige traantjes gelaten de afgelopen week en daar zit ik totaal niet mee. Het leven is een lach en een traan en zolang er ook nog humor is dan komt alles goed. Ik mis alleen de woordgrapjes wel van mensen, er zijn er maar een paar die echt leuk kunnen schrijven. Ik probeer ook mijn vriend beter te leren kennen en het is soms echt hilarisch. Ik ben erg van iemand is zo als ie is op latere leeftijd, wat niet wegneemt dat verbazing af en toe wel mag en pret. Ik keek dan ook met de nodige verbazing naar zijn kastdeur gedrag. Ik vroeg hem dan ook na een tijdje zonder oordeel overigens, waarom laat jij alle kastdeuren en deuren openstaan? Een goede verklaring kwam er niet echt voor, zo ben ik nou eenmaal. Ik legde aan hem uit waarom mijn brein op tilt sloeg… Een kastdeur is bedoeld om een kast mee af te sluiten. Een beweegbare afsluiting die toegang geeft tot een kast. Logisch toch? Het doel is om de spullen uit het gezicht te onttrekken en het geeft een opgeruimd effect. En nog bijkomend voordeel, de boel in de kast blijft stofvrij. Het kan dat iemand deurtjes laat openstaan, prima goed. Vraag twee, waarom neem je dan geen open kasten en haal je alle deuren uit de woning? Noem het een deur intrappen van mij, ik wil graag het waarom weten en pret. Het zijn echt hilarische dingen in een relatie. Het is zaak samen door een kastdeur te blijven gaan en ik ben zelf ook een spook af en toe en heul veul pret. De kastdeuren half open is ook geen midden oplossing en nog meer pret. Ja bovenstaande dingen lezen we nou nooit in de romannetjes, lieve lezers…